2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar fiillevi yüz farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bağırsakeride mahsur kalabilir.

Bu baplar asıl olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır çıkmak üzere iki gruba ayrılır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Patlama evet da herhangi bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son derece çeşitli bir skalaya sahiptir.

Tek kanatlı yangın bapları binaların içinde olması olası yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem kazanmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Her yangın merdiveninin her iki canipında korkuluk, küpeşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mefultır ve ekseriya çağdaş binalarda kullanılır.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna bağlamlı olarak bileğaksiyonmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en birebir fiyata satın çekmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın eğer olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da ülke allıkıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Binalarda Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bulunan yangın kapıları ve asıl kapıların üstı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın derunindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page